Links

Facebook pagina van het Instituut voor Dieren in Filosofie en Wetenschap. Op deze pagina vindt U aankondigingen in Nederlands en Engels over de activiteiten van het instituut en interessante wetenschappelijke studies e.d.

Andere sites van Esteban Rivas:

– Mijn profiel op Academia.edu. Op deze site kunt U al mijn wetenschappelijke en filosofische publicaties vinden.

– Mijn profiel op Facebook.

– Mijn profiel op Twitter.

– Mijn profiel op LinkedIn.

– Mijn kanaal op YouTube. U kunt daar de speellijst Animal communication and language bekijken waar ik vele YouTube video’s aan heb toegevoegd over de onderwerpen dierlijke communicatie en het taalonderzoek met niet-menselijke dieren.

– Mijn profiel op Flickr. Op deze site kunt U mijn foto’s zien van de gebarende chimpansees, mijn werk en foto’s van onze kat Slungel, de natuur en mijn leven.

Sites over taalonderzoek met apen en andere dieren:

– Het Chimpanzee and Human Communication Institute van de Central Washington University, onder leiding van Roger en Deborah Fouts. Dit is waar de twee nog levende gebarende chimpansees leven.

– De Gorilla Foundation in California. Hier werkt Penny Patterson verder met de gebarende gorilla Koko.

– De Great Ape Trust in Des Moines, Iowa. Hier communiceren de beroemde bonobo Kanzi en andere bonobo’s, chimpansees en orang-oetans met mensen d.m.v. lexigrammen (geometrische symbolen).

– Het Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology aan de Leipzig Universiteit in Duitsland. Aan de afdeling Ontwikkelings- en Vergelijkende Psychologie van dit Max Planck instituut doen professor Michael Tomasello en zijn staf fascinerend onderzoek naar de sociale cognitie en ontwikkeling van alle vier de grote mensapen, honden en menselijke kinderen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s